• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Κυνηγετικοί Χάρτες Ελλάδος 2018 -19 ( www.alopix.mobi )

Βιοτεχνία φυσιγγίων κυνηγίου Δούβρης Γ. (παρουσίαση)

Ημερομηνία Καταχώρισης: .

...ειδικεύεται εδώ και 50 χρόνια στην κατασκευή φυσιγγίων για το κυνήγι..

  ..όλων των θηραμάτων αλλά και για τα σκοπευτικά αθλήματα πήλινου δίσκου. παρέχει ποιοτικά κορυφαία προϊόντα που καλύπτουν τις προδιαγραφές όλων των σύγχρονων και παραδοσιακών όπλων. Για όλα τα προϊόντα ακολουθείται η διαδικασία δοκιμών σε επίσημο βλητικό σταθμό ώστε να συνδυάζουμε κορυφαίες ταχύτητες και κατανομές με την πλήρη εναρμόνιση στους κανόνες ασφαλούς λειτουργίας των όπλων. Επίσης τα φυσίγγια δοκιμάζονται και από την εταιρεία στο πραγματικό κυνήγι με μοναδικό σκοπό να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή πρόταση στους πελάτες της. Η ακρίβεια κατασκευής και η σταθερότητα της απόδοσης του προϊόντος είναι για μάς πρωταρχικής σημασίας. Η παραγωγή μας απευθύνεται σε επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα. Σεβαστός αριθμός κυνηγών σε πανελλήνιο επίπεδο αναγνωρίζει την ποιότητά των προϊόντωντης .Το όνομα της εταιρίας μας είναι εγγύηση ποιότητας για τον Έλληνα κυνηγό και σκοπευτή.

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ: 5ο ΧΛΜ.Σπάρτης-Σκούρας
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ: Αρχιδάμου 46 Σπάρτη Τ.Κ:23100 Τηλ&FAX: 2731028759

Το ιδανικό τσιχλοφύσιγγο για όλα τα όπλα με σταθερή απόδοση κάτω απ'όλες τις καιρικές συνθήκες, αποδίδει υψηλές ταχύτητες με χαμηλές πιέσεις και άριστη συγκέντρωση πάνω στο στόχο.

FLASH: Το πιο αξιόπιστο τσιχλοφύσιγγο στην πιο προσιτή τιμή.

Το κλασσικό φυσίγγι μας στα 32 γραμμάρια. Είναι η πρότασή μας για όλη την κυνηγετική περίοδο. Η κατασκευή του PRIME32 με υλικά υψηλής ποιότητας το καθιστά αποτελεσματικό για το κυνήγι όλων των πτερωτών θηραμάτων.Επιλέγοντας το PRIME 32 έχετε στα χέρια σας ένα αξιόπιστο προϊόν με άριστη απόδοση, σταθερότητα αποδόσεων και υψηλές ταχύτητες.

 

Εάν αναζητάτε ένα αξιόπιστο φυσίγγι 34 γραμμάρια, τότε δοκιμάστε το PRIME34.
Σχεδιασμένο για να ανταποκρίνεται άριστα στις καιρικές συνθήκες του τόπου μας, παρουσιάζει εξαιρετικές επιδόσεις συγκέντρωσης και ομοιόμορφης κατανομής σκαγιών για την τέλεια τουφεκιά και μοναδική ικανότητα καταβολής θηραμάτων.

Προτιμήστε το prime 34 για κάθε είδος κυνηγιού , οικονομικά και αξιόπιστα.

PRIME34: Για άριστα αποτελέσματα.

Η πρότασή για τις κρύες ημέρες του χειμώνα είναι το φυσίγγι ΜΒ32. Πραγματικά αποτελεσματικό για χαμηλές θερμοκρασίες, μειώνει στο ελάχιστο την αστάθεια από τις διακυμάνσεις της υγρασίας προκειμένου να καλύψει τις απαιτήσεις του κυνηγού για αμετάβλητες τουφεκιές στο δύσκολο χειμωνιάτικο περιβάλλον.

ΜΒ32: Το φυσίγγι για τις αυξημένες ανάγκες στο κρύο και την υγρασία.

Το ειδικό φυσίγγι διασποράς είναι ιδανικό για κοντινές αποστάσεις και για όλους τους τύπους όπλων. Ο αποκεντρωτήρας διασποράς που χρησιμοποιούμε, ανταποκρίνεται πλήρως και αξιοποιεί το άριστο άνοιγμα σκαγιών στις κοντινές αποστάσεις.Τα προστατευτικά πτερύγια του εξειδικευμένου συγκεντρωτήρα, βοηθούν τα σκάγια να μην εφάπτονται στην κάνη για να μη δημιουργούν μολυβδώσεις
Ο σταυρός εσωτερικά του συγκεντρωτήρα δημιουργεί την ιδανική διασπορά για την κάλυψη κενών.

Το ιδανικό φυσίγγι, για απαιτητικά κυνήγια όπως είναι αυτό της της φάσσας, του φασιανού, των υδροβίων και για αποτελεσματικότητα κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Τα πολύ σταθερά αποτελέσματα που μας δίνει, επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο την αξιοπιστία του προϊόντος μας στις κατανομές και τη διάτρηση των σκαγιών στις μεγάλες αποστάσεις.

TOP 36: Ποιότητα χωρίς συμβιβασμούς

Κλασσικό φυσίγγι για όπλα που έχουν ανάγκη από χαμηλές πιέσεις και μικρό λάκτισμα, με υψηλές ταχύτητες.
Στα 30 γραμμάρια , προσφέρει ότι απαιτεί ο κυνηγός παραδοσιακού κυνηγιού, για γρήγορες τουφεκιές με άριστη διάτρηση και κατανομή.

Προτείνεται ιδιαίτερα για δίκαννα, για όλα τα πτερωτά θηράματα.

 

Το Baby Magnum καλύπτει όλες τις απαιτήσεις του κυνηγού αξιόλογων θηραμάτων, ενώ εξασφαλίζει σταθερές επιδόσεις σε ποικίλες ατμοσφαιρικές συνθήκες.Baby Magnum.

Το εξαιρετικό μας φυσίγγι σε πρακτική συσκευασία των 10 τεμαχίων

 

Για αυξημένες απαιτήσεις κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες, η ιδανικότερη λύση για άμεσα αποτελέσματα είναι το φυσίγγι semi magnum.
Με απόλυτη δέσμευση στην ποιότητα, προσφέρουμε ένα βλητικά ελεγμένο προϊόν, με πυρίτιδα Baschieri&Pellagri για αμετάβλητες τουφεκιές, με σωστή κατανομή και εξαιρετική διάτρηση.

SEMI MAGNUM: Το σημείο αναφοράς για κυνήγι απαιτήσεων.

Περισσότερα στο http://www.gdouvris.gr/

 

Σημεία Πώλησης

Οι χάρτες μας σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε τα σημεία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

 

© Κυνηγετικός Οδηγός - Κυνηγετικοί Χάρτες - Παναγιώτης Τριανταφυλλάκος, 1989-2015

Το σύνολο του περιεχομένου του efox.gr και των χαρτών του Κυνηγετικού Οδηγού διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Built with HTML5 and CSS3 - Copyright © 2014.

Group of Sites efox.gr / e-fox.gr .