• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Κυνηγετικοί Χάρτες Ελλάδος 2018 -19 ( www.alopix.mobi )

Κυνηγετικοί Χάρτες 2018..μιά περίπλοκη υπόθεση..

Ημερομηνία Καταχώρισης: .

..μερικές διευκρινίσεις για τις εκδόσεις..

Με αφορμή τηλεφωνήματα συνδέλφων κυνηγών που μας ζητούν χάρτες διευκρινίζουμε τα εξής.

Η έκδοση ενός κυνηγετικού χάρτη δεν είναι μιά απλή υπόθεση υπάγεται σε πολλούς περιορισμούς που δεν οφείλονται σε εμάς

1ον Σήμερα 1/8/20118 εκδόθηκε η Ρυθμιστική Απόφαση Κυνηγίου 2018-19 ..καθυστερημένα και πάλι..
Αυτό σημαίνει ότι θα καθυστερήσουν και οι τοπικές ΔΑΔ των Δασαρχείων και εκεί καμμιά φορά κρύβονται εκπλήξεις από πλευρά απαγορεύσεων και άλλων περιορισμών...και ότι τυπώνεται δεν σβήνει ή προστίθεται.

2ον Τα τυπογραφεία από 10-27 Αυγούστου κλείνουν και αυτό σημαίνει καθυστέρηση στην όλη διαδικασία.

3ον Αυτή τη στιγμή τρέχουν απαγορεύσεις κυνηγίου που δεν έχου δημοσιευθεί στο ΦΕΚ που σημαίνει και εδώ καθυστέρηση..και έχουμε και τις καμένες εκτάσεις που θα γίνουν απαγορεύσεις σταδιακά...

4ον Οι Σύλλογοι προτιμούν μικρές τοπικές εκδόσεις δικές τους τις περισσότερες φορές αντιγραφές από δικούς μας χάρτες..η εμπειρία και τα στοιχεία που έχουμε αυτό δείχνουν.

5ον Οι περίφημες εφαρμογές που παρουσιάστηκαν στην αγορά και υιοθετήθηκαν ακόμη και από Ομοσπονδίες (όλες από ανάλυση που κάναμε χρησιμοποίησαν στοιχεία από τους χάρτες μας και την εφαρμογή μας alopix.mobi) απέτυχαν παρότι  διανεμήθηκαν δωρεάν γιατί οι περισσότεροι κυνηγοί δεν είναι εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες ,προτιμούν ακόμη το χαρτί στο φώς του ήλιου..

6ον Υπάρχουν ασάφειες στα όρια πολλών περιοχών και ειδικότερα των Ζωνών Διάβασης...

7ον Το κόστος μιάς έντυπης εκτύπωσης ειδικά αν το τιράζ είναι μικρό είναι υψηλό και σε εποχές δύσκολες γιά όλους μας δεν περισσεύουν λεφτά..και φυσικά το κερδος μικρό, ή και ανύπαρκτο..

8ον Οι επαγγελματίες που μας στήριζαν και αυτοί έχουν τα δικά του προβλήματα και δεν πολυενδιαφέρονται γιά διανομή κλπ...ούτε γιά διαφήμιση.

Εμείς θα εξετάσουμε κάθε δυνατότητα και προσφορά προκειμένου να εξυπηρετήσουμε τους συναδέλφους κυνηγούς αλλά αυτά που συνέβησαν πέρυσι εις βάρος μας, μιάς προσπάθειας 30 και πλέον χρόνων και μάλιστα από Ομοσπονδίες μας κάνουν να
είμαστε προσεκτικοί σε αυτό τον κόσμο που ζούμε..

ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

Σημεία Πώλησης

Οι χάρτες μας σε όλη την Ελλάδα.

Δείτε τα σημεία

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι

 

© Κυνηγετικός Οδηγός - Κυνηγετικοί Χάρτες - Παναγιώτης Τριανταφυλλάκος, 1989-2015

Το σύνολο του περιεχομένου του efox.gr και των χαρτών του Κυνηγετικού Οδηγού διατίθεται στους επισκέπτες αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η χρήση ή επανεκπομπή του, σε οποιοδήποτε μέσο, μετά ή άνευ επεξεργασίας, χωρίς γραπτή άδεια του εκδότη.

Built with HTML5 and CSS3 - Copyright © 2014.

Group of Sites efox.gr / e-fox.gr .